Ponedjeljak - Petak: 6.30 - 21hSubota: 6.30 - 21h

PRETRAGE

Lista Pretraga koje možete obaviti u Poliklinici

EEG

EEG je pretraga koja snima moždanu aktivnost, te pomoću nje možemo detektirati promjene moždane aktivnosti i tako dijagnosticirati moždane poremećaje npr. epilepsija. EEG se koristi kod dijagnosticiranja, praćenja i liječenja određenih neuroloških bolesti. Radi se pomoću malih posloženih elektrodica koje se stavljaju na glavu. Pretraga je bezbolna i sigurna, a pacijent koji dolazi potrebno je da napravi pripremu u vidu pranja kose.

EMNG RUKU I NOGU

U Vrgoracu u našoj Poliklinici napravite specijalistički neurološki pregledi, elektroencefalografija (EEG), te elektromioneurografija (EMNG) ruku i nogu.

URODINAMIKA

URODINAMIKA Urodinamsko ispitivanje je skup pretraga kojima se utvrđuju funkcije donjeg urotrakta (mokraćnog mjehura i mokraćne cijevi). Urodinamika je zlatni standard u otkrivanju poremećaja mokrenja. Metoda je jednostavna, neinvazivna, jeftina i na temelju nje se donosi odluka hoće se pacijent izlagati nekim invazivnim pretragama.

COLOR DOPPLER

Color dopler je bezbolna ultrazvučna pretraga kojom se ispituju arterijske i venske žile. Pretraga nam daje informaciju o postojanju zadebljanja na stijenkama žila uz pomoć mjernja brzine i otpora krvi u žili.

SPIROMETRIJA

Spirometrija je jednostavna i bezbolna dijagnostička metoda. Ona je osnovni test u procjeni funkcije pluća. Spirometrija ne traje dugo, bezbolna je i ekonomski prihvatljiva. Spirometrija je osnovni test u procjeni funkcije pluća.

RADNO VRIJEME

Pon - Pet6:30 - 21h
Sub6.30 - 21h
NedNe radimo